Meny Lukk

Ny uke og nye muligheter!

Ny uke og nye muligheter! Så kom mandagen. Med et brak egentlig…
Dagen skal brukes til å lage kurs-innhold for nybegynnere om Familysearch. Arbeidstiden altså. Foreløpig er jeg litt usikker på hvordan jeg skal starte, jeg må finne noen eksempler tenker jeg. Kanskje jeg skulle ta utgangspunkt i en bygdebok…. da får jeg jo vist litt om det og. Tror jammen jeg gjør det.

Ellers ingen DISsing på tapetet denne uka, bare forberedelser til neste uke. Kanskje jeg til og med får tid til litt egen slektsforskning? Jeg må huske på å se på mail vedr. Norderhov famile som dro til Amerika og… alltid noen som vil ha hjelp. Hyggelig å kunne hjelpe og da. Ser også at det er flere av de som var på Slektskafeen på lørdag som har lagt ut etterlysninger på Slektsforum! Kjempebra, det er sånn det skal være! Jeg bør vel huske på å sjekke litt der i dag, jeg er jo moderator.

Må innrømme at jeg har begynt å tenke på kofferten som står på loftet og… den bør fylles med litt tøy til vi skal reise inn i solnedgangen….

Kvelden får bli som den blir, gruer meg forferdelig til i morra. Tannleger er noe herk faktisk.. dvs tenner er vel problemet ja.

IMG_3507_1.jpg

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.