Meny Lukk

Nytt om Krisitania 1923.(KraFT1923)

Da ser det ut til at vi er skikkelig i gang! Fikk beskjed i dag at det er lagt «bunker» på Byarkivet, klare til avhenting!

Får håpe vi får til en bedre logistikk på bunker – blir litt tungvindt å jogge byen rundt med dem. Kanskje få med et par joggeslaver!

Før var det slik at vi la bunker på både Byarkivet og på DIS-kontoret, så kunne folk velge hvor de ville hente. Men – de måtte jo da fraktes til og fra BA og til og fra DIS-kontoret.. og gjett hvem som fikk gleden … yours truly!

Håper Liv kommer skikkelig igang med registrering fra CD, det kan bli gjennombrudd også for logistikken. Litt lettere å putte noen CDer i posten, enn bære rundt på bæreposer fulle av papir.

2 kommentarer

  1. LivO

    Kjempebra! Jeg er blitt lovet at CD skal sendes meg i morgen (fredag) så da er jeg nok i gang til uka! Blir artig å se hvordan disse kopiene har blitt i fht de forrige.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.