Meny Lukk

Oppdatering – Gro og Toves bestemor

I dag har jeg fått svar fra George i Los Angeles, hvor han har skrevet av dødsattesten til Marie som reiste til Amerika i 1921. Hun giftet seg altså – og fikk minst en sønn som heter Ray/Roy – og nå vet jeg også at det er en John inne i bildet! Det vil si – sønnen John var den som fortalte om moren til de som skrev ut dødsattesten! Viktig informasjon!

Dette blir spennende, og jeg kommer til å bruke morgendagen til å sjekke rundt i kilder og hos slektsforskervenner «over there» for å se om jeg kan få tak i noe mer.

Jeg håper så inderlig at jeg greier å finne John og/eller Ray – og å kunne fortelle dem at de faktisk har en halvsøster her i Oslo, som ennå lever og er meget sprek og oppegående!

Følg med følg med, dette blir spennende§

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.