Meny Lukk

Ferieplanleggingen fortsetter…

Da fikk jammen ferieplanleggingen et litt annet fokus gitt….

Juleferien var liksom egentlig i boks på en måte, men nå blir det ikke bare fryd og glede.

Formannen i condo-association på «hytta» ringte i går ettermiddag og fortalte at naboen i 2. etasje har hatt vannlekasje…. og det naturligste for vann i fri utfoldelse, er å renne nedover.. og nedover i dette tilfellet er vårt kjøkken… Vi vet ikke skadeomfanget, men vann er vann, og vann er vått. Han fortalte at kjøkkeninnredningen hadde fått skader i hvertfall.

Vi får mer informasjon utpå dagen i dag, etter at de har vågna der i palmesus og vakker soloppgang. Heldigvis er forsikringer og alt i orden, så vi regner med at det økonomiske er greit. Men det er med litt mageknip jeg nå gleder meg til jul….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.