Meny Lukk

Ferieplanleggingen utsettes, nå er det Gunnar Sjiraffesen som gjelder

Da er første beskjed kommet om vannlekasjene på hytta…. hele kjøkkenet er strippet for skaper og benker… det er forsåvidt greit…. gulvteppene i stua er nok og gått heden/fløyten/ad undas…. (stryk det som ikke passer)… men hvordan har det gått med Gunnar???? Gunnar… med de laaange bena… stakkars.

Gunnar Sjiraffesen er født og oppvokst i en liten gavebutikk på Aruba, der han bodde som mannekeng i vinduet i flere år. Vi forelsket oss tvert i denne 2 meter høye karen, fikk ikke prutet en cent, og kjøpte ham ut av slaveriet for 100 dollar, og fikk ham med oss hjem. Det var mange som stoppet og glante når vi gikk ombord i Legend of the Seas med Gunnar under armen…. Vi har dresset ham opp med tversoversløyfe, og satt ham bak silkeparaplyplanten, slik at han alltid har litt grønt å kose seg med.

Jaja – håper i hverfall at han ikke har blitt for våt på bena….

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.