Meny Lukk

Helg med både fest og alvor!

Roars 50års feiring..
Nå er snart helgen over, og dagen i dag har gått med til å lage fotoalbum til 50års-jubilanten Roar som vi feiret i går. Det har blitt en tradisjon at jeg løper rundt og er mamarazzi på festen, tar hundrevis av bilder, og så skriver ut og lager et hyggelig fotoalbum til jubilanten. Det har blitt noen album, og det er veldig hyggelig. Klipper og limer, skriver og koser meg!

I morgen tidlig reiser jubilanten med samboeren Margaret på tur i 14 dager, men han vet ikke hvor han skal. Roar får ikke vite noe før de sjekker seg inn på flyplassen (hun håper hun skal greie å holde hemmeligheten helt til de kommer til Paris). Han vet kun at han trenger solkrem og badebukse, og at han skal mellomlande der de er mer glad i escargot og rødvin enn mye annet. Det blir veldig spennende å høre i morgen ettermiddag – de lovet å å sende en tekst- melding for å røpe hvor de er. Vi har noen mistanker, da Roar er gal etter forskjellige store farkoster, veldig glad i vann, og har hatt drøm om både å bli sjømann og brannmann når han blir stor!! Og – han fikk kikkert og flotte reisevesker og kofferter i gave fra oss i vennegjengen, så han har alt klart!

Oppdatert mandag ettermiddag: Og – vi tok litt feil!!! Roar lander om et par timer i Havana, Cuba!! For en femtiårs-gave!! Siden han fikk kamera av Nina i gave, regner vi med at vi får se mange bilder med høy sigarføring!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.