Meny Lukk

Siste fredag i Norge i år..

Dette blir en travel helg, på både den ene og den andre måten.

Gubben leser så øyet blir skrått og vått (ja.. kinesisk) – eksamen på mandag. Det blir å liste seg så lett-på-tå hele helgen for å la ham jobbe ifred! Jeg får være slavepike, sørge for at han får i seg vått og tørt, pusse briller og sørge for nok papir å notere lure gloser på.

Selv må jeg ta siste titt på dokumenter og innskanninger jeg skal ha med meg over dammen, ingen bygdebøker i baggasjen denne gangen, vi reiser kun med håndbaggasje. Da må man pakke lurt. Nå vet jeg at noe av det jeg trenger finnes i andre chatteres bokhyller, så det skal nok gå bra!

Håndbaggasje betyr at jeg må være selektiv når det gjelder alt, ikke bare bygdebøker. Kun «tørrvarer» av gaver og slikt, et svært eksklusivt utvalg klær (les: omtrent ikke noe) og så betyr det til slutt at jeg kan gå litt berserk i butikkene når vi kommer frem. (Pluss kjøpe nye kofferter til å ta med masse ting hjem). Fryd og glede!

Julegavehandel blir i år forbigått i stillhet, jeg tar heller med meg litt småsaker hjem til tantebarn og andre verdige trengende fra USA. Tenker det er gøy med litt julegaver i midten av januar og jeg. Mange av tantebarna (og grandtantebarn) har fødselsdager rundt desember/januar også så da slår vi et par fluer i samme smekk! Lurt.


Vi vet jo forsåvidt ikke helt hva som kommer til å skje når vi kommer til Englewood denne gangen, da vi jo fikk uventet innendørs svømmebasseng på kjøkkenet. (Ufrivillig installert av naboene i 2. etasje)….. så vi får se hva som skjer. Kanskje vi bare snur i døra og fyker nedover til The Keys… eller noe annet spennende. Time will show. Jeg vil helst bare på «hytta» jeg da – så jeg håper inderlig at det er beboelig.

Jeg har mange planer som skal gjennomføres mens vi er på ferie, både DIS-jobbing (planlegging og invitasjon til KraFT1923 oppstart og kursing bl.a) og egen slektsforskning. Jeg håper også på å få tid til å dra til biblioteket i Naples, da jeg har hørt rykter om at de har en bra «genealogy-collection» der. Alltid moro å besøke slike når man er på farten. Kanskje jeg finner noe morsomt å ta med fra Norge? I Fort Myers, også bare en drøy times kjøretur unna, finnes det et Family History Center (Mormonerne) som også hadde vært artig å besøke.

Det høres nesten ut som både helgen og ferien blir trabel!! Jaja – ferie er jo egentlig å gjøre noe annet? Jeg gjør vel kanskje akkurat som jeg pleier også når jeg er på ferie… men jeg gjør det ihvertfall et annet sted!

God helg!

1 kommentar

  1. Liv Ofsdal

    Heisan Laila!

    Får håpe dere ikke kommer til riktig sååå våte forhold!! Tenk på Gunnar da – han kan sikkert ikke svømme engang! iiiik!

    Skulle gjerne vært med i håndbagasjen…men…blir vel noe ucomfy….tenker jeg

    Ønsker dere en riktig god ferie og hils de som passer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.