Meny Lukk

Eksamensnerver på andres vegne…

Min kjære er akkurat nå på vei til Blindern, for å gå opp til eksamen i Kinesisk
Ja. Mandarin. Her har blitt lest og studert, skrevet og tegnet. Håret har ca annen hver gang blitt revet opp og klappet ned, CCTV er helt naturlig kanalvalg på TV på kveldstid, og lapper med kinesiske tegn ligger over alt. Til og med jeg har lært meg å skrive mitt navn med kinesiske tegn, og – det betyr «kom hit»…….

Jaja – det vil vel helst gå bra, han skulle hvertfall ikke stryke fordi han ikke har jobbet nok, og da bør det gå bra, så mye som han har jobba! Lykke til gubben min! Snart juleferie!!!

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.