Meny Lukk

Koffertmodus

Koffert-tenking
I dag blir det ikke mye slektsforskning eller annet festlig. Kun rydding og pakking…
Det å tenke koffert er jo i Norge ikke helt stuerent… lurer på hvor grunnen til det uttrykket kommer fra? Men altså i dag er jeg kun i koffertmodus. Vi skal jo ikke ha med oss noe, så da må jeg være lur! Jeg skal jo ha med litt gaver til venner i FL både litt bøker og norsk julemarsipan. Så da må man altså pakke lurt. Må jo ha med meg «bæret» da – og litt lesestoff.. jaja – jeg får se hva jeg får plass til…

Nordlands-slekt
Litt slekt blir det kanskje i dag allikevel, jeg skal se om jeg finner litt mer på nordlands-siden til studenten i huset. Det er moro med litt andre geografiske områder enn de man er vant med, da må man jo lære seg noe nytt! Og nå er det altså området Brønnøy/Steigen/Nord- og Sørfold som skal besiktiges litt nøyere. Jeg har hatt en etterlysning på Slektsforum etter denne gubbe-tippen, og fått et par tips som må sjekkes nøye ut. Barnebarnet til denne Peder, som jeg her leter etter, Sigrid Johansen havnet i Oslo, giftet seg og ble bestemoren til min kjære.

Arne 60 år
I kveld skal vi feire kompis Arnes 60 års dag, det blir stille og rolig, ikke noe organisert fest, bare litt gaver og sånn til Arne fra oss på hjørnet. Det er alltid koselig å markere runde år selvom man ikke tar helt av med store arrangerte selskap. Det er ikke alle som ønsker selskap, eller har anledning til å lage noe. Så da blir det heller en gave og litt kos på hjørnet i stedet.

Så denne siste dagen i Norge, ja den blir nok for kort..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.