Meny Lukk

Slektsforum – oppdatering på Albertine

Jeg skrev litt om Albertine her tidligere i dag… og hadde nesten gitt opp, da jeg tilfeldigvis snublet borti Tina Burnell fra Norge.. i DeKalb county.

Det finnes en Illinois Marriage Index på net, der fant jeg
BURNELL, JOHN B
OLISON, TINNIE
05/28/1896
DE KALB

dette syntes jeg var litt å jobbe videre med, siden Albertines far var en Olsen, og det er mye lettere å si i USA enn Albrigtsen! Så – etter at jeg lette framover i censuser, hvor Albertine har hatt forskjellige fødselsår, men i 1900 var hun født i Mai 1870 – og har brukt fornavn som Tina, Teena, Tinnie…. så fant jeg i 1930-census Albertine Burnell!!! nærmere kommer man ikke!

Fryd og glede, nå blir Ørjan glad!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.