Meny Lukk

Julegave fra DIS-Norge og Trygve Stokkan!

Endelig har den kommet!

Trygve og jeg snakket om «Våre Falne» for et par år siden, da jeg fikk kjøpt bokverket komplett hos Fretex for en femhundrelapp! Trygve var ikke snau – han kjøpte bokverket han også, satte i gang dataregistrering! Første visning ble for besøkende på DIS-O/A sin Slektsforskerdag 2007, nå er den endelig «offentlig»!

Jan Eri skriver på DIS-Norges nyhetsside:
«Minneskriftet Våre Falne 1939-45 med biografiske opplysninger om nesten 12.000 falne og omkomne under krigen ble utgitt 1948-1951 etter et initiativ fra regjeringen i 1945. Skriftet består av fire store bøker med bilder til nesten alle biografiene. I denne tjenesten kan du søke etter personnavn, stedsnavn, yrke, dødsårsak mm og dersom du får treff får du også vite hvor i minneskriftet du finner hvert treff. Denne søkbare indeksen til «Våre falne 1939-1945″ er basert på en avskrift utført av Trygve Stokkan»

Bokverket inneholder biografier over hver enkelt person som er nevnt i boken. De aller fleste altså også med bilder!

Vi gleder oss – takk Trygve for jobben! Og – God Jul slektsforskere!

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.