Meny Lukk

En helg fyllt av levende slekt!

Denne helgen har vi kost oss med den slekten som lever samtidig med oss! Det skjer dessverre altfor sjelden! Mamma sa en gang: «Dere er oftere i USA enn på Jessheim» – og jeg bør nok se litt beskjemmet vekk, og innrømme at hun nesten har rett.

Denne helgen har vi vært både i 50 års fest til svigerinne Gunn, fest som varte til de små timer selvsagt, og på etterjulemiddag hos mamma og pappa. Mamma stilte med full tradisjonell julemiddag, med ribbe, pølse og medisterkake, og selvsagt riskrem til slutt!!

Min niese Erine var på plass med det seneste (foreløpig) blad på slektstreet, lille Dennis på drøyt ett år. (på bildet mine to nieser og grandnevø Dennis).

Jessheim ja…. Når jeg ser hvordan Jessheim og resten av Ullensaker kommune utvides og utbygges, så må jeg innrømme at jeg lurer på hvor det skal ende. Det Jessheim som jeg kjente er helt borte! Om dette er bra eller dårlig, ja det får nok andre ta stilling til… men, digert har det blitt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.