Meny Lukk

Sta(t)s-arkivet på Kongsberg….

…er et koselig arkiv fyllt med herligheter for Vestfold, Telemark og Buskerud. De som jobber der er hyggelige og kunnskapsrike, og de vet ikke hvilken fot de skal stå på for å gjøre deg fornøyd.

Jeg fant dessverre ikke nok informasjon om det jeg jobber med i Tinn for tiden, men en vielse i 1719 på egen slekt i Hole i Buskerud fant jeg, og det er glede og fryd for både Liv og meg!

Det å kunne sitte på Stas-arkivet på Kongsberg (SaK) med egen pc og ikke ha nett tilgjengelig, gjør at jeg blir enda mer fornøyd med min mobiltelefon, som har god 3G, og kommuniserer flytende med min kjære Lenovo R60. Da kan jeg jobbe med folketellinger og kirkebøker mens jeg sitter med kilder og bøker som jeg reiser til SaK for å kose meg med.

Kantina har selvbetjening, kaffe og te, og litt yoggi og sjokolader, man må derfor huske på å ta med seg litt kosemat så man ikke blir helt tynn og mager. Jeg tok med et par deilige baggiser med masse ost og skinke, som vi koste oss med til lunsj. Det er kos å ha med noen på arkivtur, enten man jobber med felles slekt eller ikke. Men, særlig felles slekt, da kan man diskutere funn, se sammen, lese og tyde, og ha felles gledeshyl (hviske hviske) når gleden er stor!

Jaja – fredag blir det å sitte i Lakkegata, mer Tinn-studier – der er et fabelaktig bibliotek, og det er trådløst nett som alle har glede av!!!!

I morgen: KraFT møte på BA!

Prekæs!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.