Meny Lukk

Svenske kilder på nett og Årsmøte

Kveldens Årsmøte i DIS-Oslo/Akershus startet med en presentasjon av et nytt tilbud til de som forsker i Sverige. Arkiv Digital ab digital-fotograferer svenske kilder og legger dem ut for bladsøk på nett. Mot et klekkelig gebyr selvsagt. De er ikke så heldige, broderfolket, som vi er her i steinrøysa. Men – med flere aktører kan det hende at prisene blir lavere og kvaliteten enda høyere??

Etter presentasjonen var det duket for kaffe og kringle, og Årsmøte. Dette gikk sin effektive gang med ToneMor som møteleder (tradisjonen tro). Alt som ble lagt fram ble enstemmig vedtatt. Så også valget av nytt styret (med endel flotte gjengangere). Jeg må innrømme at jeg lot meg overtale av valgkomiteens leder i går til å gripe lederklubba et år til.

Med en så flott styregjeng, og med Liv på på leasing, så blir dette et travelt og morsomt år tenker jeg! Deilig at det var noen av de «gamle» som blir med videre, godt med Kjell, Helge, Grete og Torill , og så flott med nytt blod!

Vi ses på møter og chat og i Lakkegata!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.