Meny Lukk

Lakkegata – et sted å være II

Torill har skrevet om nybegynnerkurs kapittel 3 i kveld, så jeg skal la det ligge. Hun skrev også litt om det jeg skal nevne, men det bryr jeg meg ikke noe om!

Det jeg vil nevne, er noe som egentlig var enda litt mer moro enn bare vårt kurs, nemlig det stadig kom folk. Etter at våre 15 deltakere var på plass, det rant inn med folk! Vi trodde etter hvert at det var en dør vi ikke visste om, slik at folk bare kom inn hoveddøren, vinket gjennom kursrom-vinduet til oss, gikk inn i biblioteket, for så å bli borte mellom bokhyllene. For så igjen å komme inn gjennom hoveddøren, for så å gå inn i … osv osv! Det ble aldri fullt liksom!! Smil til det skjulte Kamera???

Etter hvert ble det stille. Fredelig nærmest. Og jeg kikket inn i biblioteket – der satt en meget fornøyd Håvard B. med sitt NSF-styre, og hadde sitt styremøte. De hadde bra plass, ikke noe problem, og så ut til å trives vel i det kjære biblioteket. Litt lenger inn i lokalet – i kjøkkenet – var det også et møte! Norsk Heraldisk forening hadde sitt møte der. Det var dit de mange gikk, for å virke forsvunnet!!! Så lenge vi har fått laget lukk-bare dører er ikke dette noe problem, det er bare flott! Et aktivt hus!

Det er helt fantastisk at vi kan utnytte lokalene på en slik måte! Med litt bedre planlegging kan vi også hjelpe hverandre slik at det hele foregår litt mer strømlinjeformet, og alle kan ha stor glede av å være samlokalisert med hverandre. Dessuten er det flott at lokalene utnyttes, alle stoler i arbeid!

Full rulle i alle hjørner!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.