Meny Lukk

Det første styremøte i en ny periode…

er alltid litt spennende.

Det var et stort styre som møtte i Lakkegata i dag, 10 ivrige og arbeidslystne! En måtte dessverre melde forfall pga jobb. En annen har blogget om styremøtet vårt, nemlig Torill, DIS-Norges leder som også sitter som styremedlem i vårt styre.

Med en agenda som inneholdt 11 saker, alle like viktige å få tid til og besnakket – og med en ivrig gjeng, ble det helt nødvendig for et par av styremedlemmene å stikke ned for å donere enda et lite bidrag til Europark i enden av bygget.

Vi gjorde ingen revolusjonerende vedtak, men vi fikk på plass en del faste oppgaver, noen nye temaer på medlemsmøtene, og sommerutflukten er forhåpentlig i boks! Noen detaljer må klarlegges, og så er det ut på tur i det grønne i juni!!

Spennende med 2 av de nye medlemmene i styret som er interessert i DNA-genealogi – National Geographics prosjekt The Genogaphic Project og det blir tema på medlemsmøtet vårt i september!

Så må vi se hva vi greier å få til av aktiviteter, både i Lakkegata og ute i våre regioner, som omfavner både Øvre Romerike og Nedre Romerike, Follo, Asker/Bærum og selvsagt Oslo.

Velkommen til en propellert vinter/vårsesong i DIS-Oslo/Akershus!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.