Meny Lukk

Lakkegata – et sted å være III

ja.. å var jeg her igjen da – i Lakkeli som jeg kaller det foreløpig… det blir flott å få et ordentlig navn på denne slektsforskerens høyborg her i tigerstaden snart!!

Hovedgrunnen til mitt besøk her på kontoret i dag var å få på plass igjen det trådløse nettet i min bærbare PC. Og, nå er det altså på plass! Jeg sitter nemlig i Lakkeli og forsiktig knotter dette. Fryd og glede! Den neste viktige grunnen var å få pratet litt med Liv om diverse OA-jobbeting, (i DN-lunsjen hennes stakkar) – og å få i meg litt mat (kyllingsalat, kjempegod!!)

Enda en grunn for å være i Lakkeli var å møte Harald og Marit for å ta i mot KraFT-bunker de har hentet i Byarkivet. Disse skal vi bruke på KraFT-kafeen 1. mars.

Jeg tar meg også litt til rette i Biblioteket, for å slå opp i bygdebøker og annet jeg ikke selv har hjemme i bokhyllene mine. Men, det blir lite egen slektsforskning om dagen, da armene og fingrene krangler. Konsentrert knotting og museklikking i Legacy blir litt vel mye, når det skal knottes i andre sammenhenger i tillegg.

Foreløpig har jeg levert inn 2 ferdige prosjekter til min «arbeidsgiver» i USA, og det kan se ut som det blir mer. Kjempegøy, og veldig interessant!

Det hadde dog vært artig om de hadde funnet en Romeriks-etterkommer som trenger hjelp, da hadde jeg følt meg mer på hjemmebane liksom!

Til og med Slektsforum vansmekter pga mine knottetotter og travle tider, men heldigvis er også Torill med som moderator i ett av «mine» fylker, samt at Susann ordner seg bra på sitt Svenske forum.

Alt i alt så er alt greit!

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.