Meny Lukk

DIS-Øvre Romerike – lykken er Jessheim Bibliotek!

Da er vi klare til å ta imot hordene på Jessheim Bibliotek. Det vil si – det er vinterferie, så det blir ikke horder akkurat – men noen kommer det nok!

Vi har hatt flere møter her oppe, med forskjellige foredrag. Alle bra besøkt, og med glade møtedeltakere som synes det er hyggelig med DIS-aktivitet i lokalmiljøet, ikke bare der inne i den store farlige byen!

Lokalhistorierommet på Jessheim Bibliotek er en fryd, med masse bøker (selvsagt, det er jo et bibliotek!) – og med trådløst nett, flere fische-lesere og positive bibliotekarer! Her kan vi boltre oss hele kvelden, og trenger ikke stresse ut før alarmen går klokka 21. Kjempeflott!

Kveldens møte skal være uformelt, uten tema. Bare snakke og drikke kaffe, hjelpe hverandre og drive egen slektsforskning.

Kanskje det blir arbeidsgruppa som blir sittende og drikke kaffe? Det gjør ikke noe, vi har mye å snakke om, og trenger litt tid til å få avklart noen møtetemaer framover. Noen har foreslått Livet på Finnskogen, og det er en god ide! Vi trenger også noe vi kan ha som sommeravslutning, kanskje en utflukt i det grønne? Tur til Sveariket kanskje? Mange romerikinger har slekt i Sverige, og det er jo ikke så langt til grensen….

Vi får se, mye kan skje!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.