Meny Lukk

GenealogyBank – rentefritt?

Jeg fikk i dag vite om en amerikansk aktør på det kommersielle slekts-markedet. Denne aktøren er Genealogybank.com – og det kan se ut som dette blir et nytt og seriøst tilskudd til skogen av betal-tjenester vi stadig får tilbud om fra ”over there”.

Jeg leser på Dick Eastmans blog at dette ser bra ut, og at dette kan være noe av stor interesse. Jeg kommer til å følge nøye med framover for å se om det skjer ting i store skandinaviske områdene, som gjør det interessant å abonnere for meg.

Tjenesten inneholder flere forskjellige typer kilder:

  • Historiske aviser
  • Historiske bøker
  • Historiske dokumenter
  • Obituaries
  • Social Security death index (som blir oppdatert ukentlig)

Spennende med konkurranse i dette markedet, slik at prisene kan senkes. Selv om jeg mener bestemt at en slektsforsker ikke kan regne med å få alt gratis slik som vi gjør i steinrøysa Norge, vi er privilegert og heldige. Det er dyrere å ha barn engasjert i en hobby i Norge enn den hobbyen jeg bruker masse tid på….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.