Meny Lukk

Sugeborg Alsdasie

Jeg fikk lyst til å dele en liten kuriositet.

Ancestry.com har jeg skrevet om før. Men – jeg har vel ikke nevnt at det kan være litt vanskelig innimellom fordi de som har indeksert alle kildene.. de er kinesere!

Denne damen fant jeg i dag:

Name: Sugeborg Alsdasie Nestager
Arrival Date: 30 Oct 1903
Estimated Birth Year: abt 1875
Age: 28
Gender: Female
Port of Departure: Liverpool, England
Ethnicity/Race-
/Nationality:
Norwegian
Ship Name: Cedric

Dette er ikke noe vanlig norsk navn nei…
Jeg kikket på originalen, et liste over passasjerene på Cedric fra Liverpool til New York… der står det vitterlig Ingeborg Olsdatter Nestager…. ikke lett å skjønne kinesisk, men det er søren ikke lett å skjønne norsk heller skjønner jeg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.