Meny Lukk

Kraft-kafe!

Da har vi hatt vårt andre oppstartskurs, og vår første registratorkafe på en gang!

18 ivrige sjeler møtte opp i Lakkegata i dag for å både hjelpe, få hjelp, lære og lære bort. Av de 18 var det faktisk 4 ikke-DIS-medlemmer (som sikkert synes vi er så trivelige at de blir medlemmer) – og av de 18 var det faktisk hele 8 som kom for å starte opp! Dette er utrolig moro!

Vi lot de som har kommet igang, som ville snakke sammen, hjelpe hverandre og bare være med sitte på kjøkkenet, og de som trengte igangkjøringskurs satt på kursrommet. Harald og Marit – våre trofaste hjelpere – ble med i kursrommet og hjalp til slik at alle følte at de fikk hjelp. Kjempeflott!! Kaffe og te – og til og med hjemmebakte kaker fra Holmestrand ble servert, og det virket som alle var veldig fornøyd.

Forvirringen var nok total når jeg og etter hvert Liv viste hvordan ting skulle være, eller ikke være, men ingen var redde for å prøve på egenhånd. Bra er det også at veldig mange av de nye ønsker å registrere fra cd, da sparer vi både kommunale penger og mange trær fra skogen!

Lykke til registratorer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.