Meny Lukk

USA hjelp her og hjelp der…

I går hadde jeg stevnemøte med Even – han er en av Vålerengas største sønner! Han er ikke født i Oslo, han er Hadelending, han bor ikke på Vålerenga men på Kampen.. men er han Vålerenggutt av ypperste gullmedalje? JEPP!

I minst 10 år har han vært leder i Vålerenga Historielag, og nå har han lovet å bli DISser og! Det skulle bare mangle – sånn som han driver med slektsforskning på egen og annens vegne om dagen!!

I går hadde vi vårt stevnemøte, han hadde egen slekt, og annen slekt på timeplanen! Even har vært i Unaitid Staits, og besøkt The Mid West. Han har sett postkassene i vår tid – hvor det står Oleson og Bakke, Nelson og Lee!

Even har flere tippoldeonkler, som vi skal finne styr på – og nå er det Severson familien det dreier seg om. Vi har funnet noen spor, og det er nå å satse på et par dødsattester fra http://people.mnhs.org/dci for å få tak i noen nålevende slektninger. De har satt opp prisen, fæle folka! Fra 8 USD til hele 9 USD

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.