Meny Lukk

Ferie-slekting

Det å være på ferie betyr visst å gjøre noe annet. Jeg gjør vel det samme som alltid, bare litt saktere, og et annet sted!

Jeg er nå på det tredje oppdraget fra MyGenealogist.com, og koser meg med å kunne tjene en slant på å gjøre noe jeg synes er utrolig moro. Jeg var veldig spent på hvordan det ville være, det å være «betalt slektsforsker» – men det har vært veldig ok!

I går møtte jeg Don fra Indiana, han er en slektsforsker på sin hals han også. Han har flere ganger vært på slektsturer til Tyskland, og har funnet slekten sin tilbake på egen hånd til tidlig 1700-tall. Det er ikke værst, og særlig når han kan dokumentere funnene sin og ha gode kilder på dem! Det morsomme var når Don spurte meg om hvilket program jeg brukte, og jeg svarte «Legacy» – da lyste han bare opp i et diiigert smil! Han var veldig fornøyd med sin Legacy, og det er jo jeg og!

Det å sitte sånn over en pils og skravle om slektsforskning er moro, uansett om man snakker om egen eller andres, slekt fra andre land eller fra eget land. Don har problemer med å kunne dokumentere hvordan hans bestefar kom seg fra Tyskland til USA, og regner med at det blir hans store høstprosjekt.

Jeg har lastet ned siste versjon av Legacy Charting Companion også, men har ikke fått tid til å teste den enda. VidarO har testet den og skriver om den i sin blogg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.