Meny Lukk

DISsere tar aldri helt ferie…

Det å være på ferie har ingen ting å si når man er leder i DIS-Oslo/Akershus. Foreningen tar ikke helt ferie, ting skal jo skje også i april. Og disse tingene må «times og tilrettelegges» som Egon ville ha sagt det!

Liv og jeg har – sammen med Torill (på ski-tur) – planlagt neste runde nybegynnerkurs, og invitasjon blir sendt til alle medlemmene våre om noen dager. Så får vi se om det blir like fort fullt som vårt emigrasjon-seminar! «Emi-Semi» ble fullt i løpet av bare et par dager. Dette seminaret vil gå over en helg, samt en oppfølgingskveld uken etter. Jeg håper og tror at dette kan være en fin form for kurs, og vi har lyst til å prøve et Svea-Seminar en senere helg!

Så april blir nok trabel!
2 april går neste medlemsmøte av stabelen. Da skal vi vises rundt i det aller helligste på Riksarkivet, se på utstillinger og få høre om Wergeland tenker jeg. Jeg håper også vi fåe tid til å høre lederen i DIS-Norge og hennes visjoner, vyer, tanker og ønsker for neste periode. Det er alltid hyggelig med medlemsmøtene, å møte nye og gamle kjente.
8 april er det styremøte, og så går det slag i slag,
12-13 april er det Emigrasjons-seminar
14 april starter altså nybegynner-kursene, og
15 april vil det være åpen slektsdag på Jessheim bibliotek, noe som alltid er populært, og veldig moro! Vi vil også få foredrag om Finnskogen, Finneinnvandring og finske navn. Spennende!
22 april vil vi ha oppfølgings kveld etter emigrasjons-seminaret og
26-27 april, siste helgen i april er det Landsmøte i DIS-Norge, det er alltid kjempegøy! Møte andre tillitsvalgte fra hele landet som er like gale som en selv!

Noen som sa at DISsing er vanedannende?

1 kommentar

 1. Liv Ofsdal

  Hehe…se der ja – det blir nok en heftig april 😉
  Omtrent som min tenker jeg – som har et landsmøte å planlegge!
  Pluss nybegynnerkurset…
  Og det medlemsmøtet i OA da…hmmm…har litt lyst til det og jeg…
  Og slektsdagen på Jessheim da…finneslekt…også interessant…

  Jaja…vi får se hva det blir til

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.