Meny Lukk

Slektsforskerblader – fra USA

Et yndlingssted en regnværsdag i Englewood er den enorme bokhandelen Books-a-Million – som også har en suveren nettbokhandel. Der har de haugevis med bøker (selvsagt) – faktisk et par hyllemeter med slektsforskerbøker av ymse slag, og faktisk 3 magasiner som kun omhandler slektsforskning.

Jeg tok magasinene med hjem, og skal fortelle litt mer om dem senere.. men – de finnes altså i heimen her, jeg får se om jeg rekker å lese dem før de går ut på dato.

De tre bladene er ganske forskjellige, men henvender seg til den samme gruppen. Family-Tree utmerker seg litt synes jeg – men ancestry er og interessant ved første øyekast, Internet genealogy likeså. Jeg må nok lese dem nøye, og så komme tilbake med om jeg kanskje kjøper et abonnement. Regner med at VidarO mener FTM er det lure

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.