Meny Lukk

Folksomt på RA!

Jeg har akkurat kommet hjem fra OA-møte på RA. Så bra oppmøte, og så bra stemning! Fikk masse «velkommen tilbake som leder» hilsener fra folk, gode ord til styret, og positive meldinger over alt! Kjempehyggelig!

Møtet begynner allerede ute i vestibylen, hvor folk stadig kommer tidligere og tidligere virker det som. Halv seks var det virkelig folksomt, og klokka 18 var Wergelandssalen full av 110 ivrige hoder!

Først fortalte Kari fra Publikumsavdelingen om selve Riksarkivet og Arkivverket, etterpå fortalte Jørgen fra samme avdeling om Wergeland og utstillingen i skattkammeret. Begge deler like interessante!

Etter foredragene ble så deltakerne delt inn i grupper, og halvparten sendt ut i fjellet.

Mens omvisningen foregikk, fortalte Torill, leder i DIS-Norge, om foreningen og foreningens arbeide. Dette gjorde hun 2 ganger, slik at også de som var sendt ut i fjellet første runde kunne få litt foreningskunnskap med seg ut i senvinter-mørket.

Jeg håper neste møte også vil bli like folksomt, selvom vi ikke enda riktig vet hva tema blir!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.