Meny Lukk

Folkemusikk – også en del av vår kulturarv!

og – når jeg kjenner en av de «unge» utøverne av folkemusikk, og har mulighet til å høre litt via hennes «MySpace»-side, ja da måtte jeg bare blogge litt om akkurat den.

Jeg kjenner veldig lite til dette med folkemusikk – faktisk ingenting – men det å sitte og tralle til Torill sine slåtter, springere, polser og særlig den nydelige Brurmarsj fra Melhus, og «Stille Lykke» Masurka – ja da går godfoten her!

Får helt fjellblikk og nasjonalromantiske følelser her!

Har du lyst til å høre litt? sjekk ut MySpace-siden hennes da vel!

Jeg tror at jeg skal kjøpe cden til Torill jeg – og kanskje til og med gi en til Pappa i bursdagsgave /hysj mamma) han har stor sans for fele og folkemusikk. Han har vel egentlig stor sans for all musikk det går an å høre på når jeg tenker meg om….

Jaja – takk for titten/lytten Torill!!

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.