Meny Lukk

‘Fotball’, (1/1): Fotball er et merkelig fritidssyssel som ikke har noe på #slektsprat å gjøre :-)


Ok – jeg måtte bare blogge litt foppall i dag.

Siden jeg er Romeriking, men – takk som byr – jeg er fra Øvre Romerike!!

Foreløpig ser det ut som om Enga moser Fula – og det er forsåvidt veldig bra for Fula er forferdelig fule og fjåsete, faktisk formedelst fjollete!

Martin har vært min cowboy-helt lenge, han var faktisk stamgjest på Vålerengens vakreste Vertshus en liten stund (hadde med body-guard) – han var med på quiz!! Umåtelig hyggelig gutt! Han har jo vært med på mange bakgårdslag før han nå endelig fikk vett på å komme til Vålerenga!!

Bildet til venstre viser fra neden til oven og over til venstre:
DISchat, Martin og Dorpff/Irion Gewurstraminer lekker og smekker deilig vin til min flotte feiende fisk!

Søndagen har vært herlig, Per har lest kinesiske gloser fra klokka halv sju til rundt klokka 15 – noe som er en god og effektiv arbeidsdag (han kom med en liten kommentar fra høyre: Lå og dro meg til halv sju i dag ja…)

Søndagen har ellers blitt brukt til for lite husarbeide. Jeg har ellers jobbet litt med både egen og andres amerikanske slekt, vi får besøk i juni, og da må vi ha noen nye og spennende slektninger på brettet!!

Fryd og glede – Vålerenga leder 0-3 på Åråsen – men så begynner de å sloss! jaja – blir nok noen kort her … dumme menner!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.