Meny Lukk

Jessheim Bibliotek – Kulturuke og Slektsgranskingens Dag

Sammen med Ullensaker Historilag skal vi i dag holde åpent slektshus på Jessheim Bibliotek. Dette er en del av den årlige Kulturuka, og det er vel 4 eller 5 året vi har dette arrangementet.

Utover dagen vil jeg komme med noen betraktninger og lure tanker kanskje? Hele dagen vil jeg være tilgjengelig på DISchat, og mulig kommer det spørsmål om hjelp!

Da har jeg hjulpet første mann, med litt trønderslekt – her satt vi og jobba..

Kaare Hans med etternavn som kirken der jeg ble døpt…

Koselig – full uttelling, og så arti kar!!

Utover dagen ble det flere besøk ved bordet mitt, jeg fikk hjulpet nesten alle. Noen loset jeg over på Slektsforum, et par fikk jeg lurt til å gå på innmeldingssidene til DIS-Norge, og jeg har fått solgt 3 stk av «Våre Røtter».

Det å være med på slike maraton-dager er utrolig moro, men vi bør kanskje forandre konseptet – kanskje finne på noe nytt??

Uansett – kjempegøy! Dessuten fikk jeg beskjed om en ny femmenning i dag – håper og tror på linjen fra karen etter hvert. Mamma – etterkommer etter søsken av Jens Jacobsen på Kogstad!

Moro og å se folk fra nybegynnerkurset vårt – viktig med det å bli kjent med medlemmene våre!!

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.