Meny Lukk

Etterdønninger etter Jessheim-møtet

Jeg hadde masse å gjøre på møtet på Jessheim. Folk hadde spørmål om både USA-slekt og om Svensker. Jeg kan jo en del om begge, og må jo da i ilden som fortest.

Den vanskeligste var nok et av våre medlemmer Leif O. som trengte hjelp med en familie som havnet i Nord Dakota.

Jeg har jobbet en del i dag – og fant vel noe spennende han kan jobbe videre med, særlig fordi han ikke selv hadde greit å finne noe som helst om 2 av sønnene, som jo burde vært grei skuring.

Jeg fant i hvertfall at den ene sønnen (som ikke var å finne etter 1910-census (folketelling) i innrulleringen for 1. verdenskrig, og jeg fant ham også død med en forvanskling av fornavnet Bernt – til Brent – i 1968. (klikk på bildet og det blir stort)

Men jeg har enda ikke greid å finne noen etterkommere etter denne familien, jeg skal prøve og få Leif O. til å legge ut etterlysning på Slektsforum, slik at andre også kan være med å hjelpe!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.