Meny Lukk

Kursettermiddag i Lakkegata

Da har vi jentene sittet rundt kjøkkenbordet i Lakkegata, og diskutert forening og kurs og verdensproblemene. Middag er fortært, og litt jordbær og gulrotkake til kaffen.

Kveldens kurstema er Digitale ressurser og søking i disse, og så skal vi snakke litt om foreningens nett-ressurser. Vi har mye fint å vise fram fra DIS-Norges hjemmesider, og så vil Torill fortelle om hvordan man søker på Digitalarkivet – og finner de man ikke finner!

Folkene har nå begynt å strømme inn, og det sitter en forventningsfull gjeng og lurer på hva de skal få presentert i dag!

Det er moro å møte medlemmene på denne måten, vi lærer dem å kjenne. Moro er det også at 1 av våre kursdeltakere har vært flere ganger på DISchat – og har fått lastet ned slektsprogram, og får hjelp til å komme igang!

DIS – ekstraservice det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.