Meny Lukk

Pakket og klar – for Landsmøte på Gardermoen!

Ja – så er det kvelden før dagen, kufjerten står der med litt anstendig tøy til en bedre middag på Gardermoen Airport hotell – håper Liv har bestilt noe deilig mat!

Før maten skal det diskuteres, stemmes, leses, prates, ordnes, tales, fikses, stresses, telles og organiseres. Faktorenes orden er likegyldig.

Det er alltid utrolig moro å møte alle DISserne man kun har kontakt med via nett resten av året, og nå er det flere år siden sist siden vi stort sett alltid er bortreist når disse møtene går av stabelen. Sist var vel tillitsmannskonferanse i Moss i 2005.

Mye viktig skal diskuteres i helgen, både vedtektsendringer, strategiplaner og DIS-Norges budsjett for de neste 2 årene. Alt like spennende, også for oss i lokallagene!

Jaja – jeg får trekke dyna over hodet, så jeg er uthvilt til morradagen! Må først ned i Lakkeli og hente litt gjenglemte remedier, så er det opp på hjemmelige trakter for meg som jo er Ullsøkning!

Hjem kjære hjem, kåk kjære kåk.. og det er jo Vålerenga da!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.