Meny Lukk

Helt om natta helt om dagen…

Vi er da igang med dag 2 av Landsmøtet på Gardermoen. Møtelederne Tone og Per Steinar har et godt grep om forsamlingen. Torill er klar og tydelig, og vi har både forslag og vedtekter å gå gjennom.

Først har yndlingsynglingen vår fått gjennom sitt forslag om Ungdomsmedlemsskap i DIS-Norge. Han la forslaget sitt fram på en utrolig feiende måte, saklig og proff! Vi har en kommende lederspire i blandt oss.

Gårsdagens festmiddag ble veldig bra, deilig mat og en koselig ramme, med Greta som en flott toastmaster og forsanger (kjempeflink til å synge!) ToreV kom som en overaskelse og kveda kvad og åpna på en skikkelig måte. Dronning Torill og hennes hoff!

Hedersbevisninger og DIS-bjørner ble delt ut – Torbjørn fra DIS-Salten, Viggo fra samme fikk velfortjente krystallklumper, og Dronning Torill fikk også en for sin kjempeinnsats. Flere fikk hederspriser, jeg fikk sjøl sammen med Lillian fra Hedmark pris for vår innsats på Slektsforum, og det satte vi stor pris på. Jeg fikk i tillegg bakroms-pris for jobben på Chat sammen med LivO og LivS. Flere andre fikk også hedersdiplomer, vel fortjent!

Stor var også overraskelsen som kom inn på lange ben med lange ting i hendene. Steinar Ofsdal var engasjert til å spille for oss! Jeg er kjempestolt over å kunne si at han er tremenningen til pappan min (og storebroren til LivO). Det var flott å høre på. Alle satte stor pris på dette innslaget.

Etter middagen testet vi baren…. den virket!

En stor takk til Liv på kontoret for innsats før og under Landsmøtet (og sikkert også etterpå når regninga skal deles…..)

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.