Meny Lukk

Slektspodcast…

Jon Anders fra DISchat er blitt et nytt og ungt innslag i styret i DIS-Norge. Han er også den eneste jeg kjenner med norsk Slektspodcast!

Programmet til Jon Anders er seriøst, veldig bra og behagelig lest og skrevet, og inneholder både DIS-aktiviteter og hans egne erfaringer og tips når det gjelder sletksforskning. Den inneholder også litt musikalske innslag, noe som gjør det hele til noe mer enn.

I siste episode (nr. 9) snakker han om både vårt landsmøte som er behørig blogget både her og der, og om at han nå har kommet inn i styret. Han minner også om noe viktig jeg har «glemt» å blogge, nemlig lanseringen av Augustus 2. Men – jeg har husket å legge ut info på nyhetssidene til KROA så der kan man gå videre og lese mer.

Jon Anders forteller også om hvordan han jobber med å få tak i etterkommere og nålevende mennesker. Hør og lær!

Kjempeflott, Jon Anders, det er moro å se at ny teknologi kan brukes også i vår «gamle» hobby!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.