Meny Lukk

Brukergruppe for slektsprogrammet Legacy

Endelig skal vi kanskje greie å stable på beina en brukergruppe for Legacy igjen i Oslo! Kanksje vi får en avlegger i andre deler av vårt store lag også etter hvert? Vi får sjå!

Første møtet blir i Slektsforskernes Hus 22. mai. Da skal vi ha et oppstartsmøte, og vi håper på en fast stamme som kan jobbe sammen om de forskjellige møtekveldene. Vi har også en styrerepresentant med i gruppa, noe som gjør at vi holder oss opptatert på hvordan ting fungerer direkte.

Vi har også brukergrupper for The Master Genealogist og Brother’s Keeper. Disse har holdt på en god stund, og er faste og fine i formen. Gruppene er ikke utelukkende for medlemmer, men ikke-medlemmer som blir med, oppfordres til å melde seg inn i foreningen etter hvert. Dette også for å være med på å betale husleie og andre driftskostnader som vi har.

Da har vi bare igjen å få laget en gruppe for Embla-brukere, og kanske en for Mac-programmer også. Noen som tar tak??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.