Meny Lukk

Kursplanlegging på DISchat

Som den oppvakte leser vel har fått med, holder vi nybegynnerkurs i Slektsforskernes Hus.

Måten vi har lagt opp kursene på, gjør at de blir litt forskjellige for hver kurs, ut fra deltakernes ønsker, forventninger, ståsted, kaffesmak, kjøretøy og programbruk.

For å forberede hver kurskveld, tar vi derfor et møte på DISchat – hvor vi legger opp strategien, og vi møtes tidlig til en matbit og kaffekopp for å gjøre istand og diskutere de siste detaljene.

Morgendagens kurskveld vil handle om slektsprogrammer og bruken av disse, hvordan vi bruker våre programmer praktisk. Deltakerne har vel blitt litt indoktrinert på BK og Legacy, men det får stå sin prøve, det er der vi er gode. Torill kan BK inn og ut, og Liv og jeg er jo Legacy-freaks.

1 kommentar

  1. Liv Ofsdal

    En kjempeflott mulighet dette med DISchat og møter. Da kan vi ta et kjapt formiddagsmøte feks, uten å måtte reise lange veier for et fysisk møte. Passer meg utmerket!
    Og som Laila sier – imorgen er det registrering i slektsprogram som gjelder! Ihvertfall i BK og Legacy som er de programmene vi kan.

    Sees på kurs i SFH i morra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.