Meny Lukk

En svartepus-far med stort og alt for varmt Vålerengahjerte

bra
Vi fikk beskjed på tirsdag at en god venn hadde skadet seg.

Steffen er en kær på min alder, verdens snilleste, med aner fra Nederland. Han har et stort varmt hjerte, særlig for dyr. For noen år siden sørget han for at en ringhalet nesebjørn – Ole fikk et godt hjem, da han «kjøpte» den (for 5 kroner) fra en person som ikke burde ha den, og tok den med hjem, før han etter hvert fikk den plassert i en trygg og fin dyrehage i utlandet sammen med artsfrender! Nå har Steffen en knallsvart gatepus, som passer på og holder orden her i Svenskegata vår. Stadig sitter Svartepus på panseret på bilen min når jeg skal dra på jobb, eller han sitter på et biltak og har full oversikt utover dagen! Ofte sitter Svartepus bare midt i gata og holder orden!

Men – nå har altså Steffen pusefar skadet seg – et uhell med brann i hagen hos mamman sin! Det har heldigvis gått veldig bra, han må nok regne med at den høyre armen vil være litt ute av drift en stund, men ellers har han faktisk vært utrolig «heldig»! Han sparer masse penger på pannelugg-klipp, trenger ikke å nappe øyenbryn, og kommer ikke til å stjele maskara hos noen av jentene…

så – hell i uhell – god bedring gode venn!

Du er ingen Brann-tilhenger vet du…

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.