Meny Lukk

Datakonsulenten vår i Slektsforskernes Hus..

er da ferdig med første etappe av å gjøre kursrommet til et skikkelig kursrom.

Først har vi fått opp skikkelig projektor i taket, vi har fått masse strøm i veggene, vi har fått duk til kanonen som henger i taket…. dette blir så kjempebra!

Vi har også fått donert 2 pcer fra Høgskolen v/Vidar, og så har vi kjøpt 2 flatskjermer og fine muser uten en tråd, og de er koblet til den store verden via luftnett. Helsupert!

Otto har lovet oss BK-lisens til kursmaskiner, vi skal be de andre leverandørene om å donere en lisens, og så skal vi installere Genline på dem. Det blir supert!

Nå skal vi ha igang Legacy-brukergruppe, og Paal, nestleder i DIS-O/A skal være med og dra igang Embla-brukergruppe. Da har vi et supert tilbud til veldig mange av våre medlemmer! Når de da også har godt teknisk utstyr her i Slektsforskernes Hus, ja da er det ikke måte på hva vi kan få i stand.
Jeg hører det knotter i andre enden av bordet her også, jeg tror Torill er i gang med å blogge Lakkeli og!!

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.