Meny Lukk

Ancestry Weekly Journal ..

I helgen fikk jeg mail fra Ancestry, med hva som er nytt og gildt online denne uka.

For det første er nå Social Security Death Index oppdatert med innmeldte dødsfall til og med mars 2008! Bare i mars måned er det 137078 personer meldt inn døde til Social Security Administration. For – det er dette som er denne indeksen, altså ikke alle som er døde i USA, men alle som er meldt inn døde som tidligere har søkt om Social Security Number. Denne databasen ligger bak betal-muren på Ancestry. Men – den er også tilgjengelig på Rootsweb hvor den er gratis. Her er den ikke så oppdatert, kun fram til Februar 2008. Men – det bør vel holde for de fleste. Den finnes også gratis på Familysearch – oppdatert i hvertfall fram til Januar 2008 (ikke så lett å se)

En annen database som kan være interessant å bruke, dersom man er ute etter å finne nålevende personer, er Public Records på Ancestry. Denne databasen inneholder navn, adresser, alder eller fødselsdato, telefonnr. En utrolig database. Klikk på linken, og les om hva denne basen er laget av, og hva du kan finne!

Det kan vel virke som jeg er «kjøpt og betalt» av Ancestry. Men det er nok dessverre det motsatte, jeg er nødt til å kjøpe og betale…. Jeg bruker Ancestry.com hele tiden, særlig i forhold til å hjelpe andre med deres emigranter til USA.

Nå har jeg fått en epost fra Even i Vålerenga Historielag om hjelp i Sverige så jeg får åpne Genline og kaste meg over! Etterpå skal jeg i Lakkegata og hilse på Anne-Lise som kommer på besøk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.