Meny Lukk

Bunadsidene mine…

Når jeg kjøpte bunaden min fikk jeg litt dilla på bunader, og siden jeg den gang allerede hadde startet litt hjemmesidesnekring, ville jeg prøve meg på en side om norske bunader, på engelsk, og med stort sett private bilder. Alle bildene på mine sider er «lovlige» – enten mottatt av fotografen, eller jeg har fått tillatelse til å bruke dem.

I disse 17-mai tider merker jeg stor pågang på sidene, og får stadig eposter med alle mulige spørsmål. Mange kan jeg svare på, og mange blir henvist til både Husflidsutsalg og Norsk Folkemuseum.

Siden 16 mai 2006 har jeg hatt over 80000 besøk på sidene, noe jeg synes er utrolig. Sidene mine kommer ganske høyt opp når jeg søker på «Norske Bunader» på google og….

Lyst til å ta en titt? Lailas Norske Bunader

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.