Meny Lukk

Forberedelser til neste ukes trabaser….

Som den observante leser kanskje har tatt til seg, så er det litt innspurt før sommerferie (eller hva man skal kalle 2 måneder på et universitet i Kina …) det leses skrives studeres og leses i huset, og dersom herren i huset ikke gjør det glitrende på eksamen, er det ikke hans skyld!

Formiddagen har gått med til å jobbe med andres slekt – jeg får stadig oppdrag fra Mygenealogist, og det kan være litt pesete når jeg må ta det ved siden alt annet som kommer på. Men greit med lommepenger! Det vil si.. jeg sparer innkomsten, har lovet gubben et cruise når vi får tid! Mellom alle andre reiser og turer og cruise og .. puh – så får vi se om jeg ikke får lurt ham med til Hawaii eller Alaska – som er min neste cruisedrøm!

Ellers har jeg tatt fatt på manuskript/powerpointpresentasjon til foredrag om slekt i Sverige i dag – fant ut at det er en stund siden jeg har drevet med det ja… men det er allikevel de samme kildene som alltid. Noe mer har selvsagt kommet på nett – og jeg har nå kjøpt et halvårs-abonnement på ArkivDigital for å se om det kan være lurt å ha. ArkivDigital jobber i samarbeide med arkivene, de går ikke bara inn og kjøper filmede kirkebøker. Etter det jeg skjønner, så sitter gutta og jentene fra ArkivDigital på de forskjellige landsarkivene og avfotograferer. Det blir spennende!

Jaja – det blir kjedelige blogger om dagen, alt er jo bare må må må – jeg gleder meg til .. hmmm… jul? nei, nå gleder jeg meg til 21. mai ca kl 13.05! da er altså Persen ferdig med årets skriftlige eksamen i Kinesisk!

Og lurer du på hva dette betyr:

1 kommentar

 1. Susann

  Hej Laila,
  Du kommer att märka en stor skillnad mellan Arkiv Digital och Genlines bilder.
  Och Arkiv Digital har fotograferat av kyrkböcker fram till cirka 1935 i vissa socknar. Jag tror att de har material så långt fram i dina socknar.
  Hälsningar
  Susann

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.