Meny Lukk

17 mai er vi så gla’i ….

Så kom dagen – og været … alle snakker om været, men ingen gjør noe med det!

Her blåser det nordavind fra alle kanter, det meldes snø både i Nydalen og på Skaugum.. jeg har tatt ut bunad-capen og regnstokken. Capen gjør at jeg ser ut som en bat-woman, men det får gå!

Jeg har forsåvidt også sett at bunadsparably både er «forbudt» – «harry» – og en del andre uttrykk som ikke egner seg på trykk her i bloggen min… men så lenge jeg fikk kjøpt den på Heimen Husflid, de som faktisk har mønster-retten til min bunad, ja da bruker jeg den jeg dersom det regner. Den er grønn. Grønn grønn grønn!

Nå er det snart så vi skal ut i været – så får vi se om ulla holder meg varm… den gjør i hvertfall det når det er 20-25 varmegrader…..

Ha en glitrende 17-mai ettermiddag alle!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.