Meny Lukk

Noe av det værste som kan skje…

skjedde idag rett oppe i nabolaget i dag! Bare en drøy kilometer fra oss!

Vi var på hjørnet for å avslutte helgens feiringer og takke Worm og Roger for en flott dag….

Så kommer en av gutta inn og sier litt hektisk… «fyyyy fader» det ryker no «#/(&%!!#(=&» … det bynte akkurat nå!
Siden røykeloven forbyr folk å røyke inne ved det rundeste bord av alle, så må gutta (og jentene) ut på trappa i Strømsveien for å ta timens magedrag. Og røyk – ja det skal jeg si deg det gjorde! Alle ut på trappa for å se selvsagt… gubben løp hjem for å lukke badevinduet – vi ville ikke ha røyk inn i heimen.

Nyhetene har jo fortalt at Timms Reperbane har .. eh.. hadde.. et langt treskur som har stått tomt i mange år, til redsel for mange av de som har hatt dette som nærmeste nabo. Og i dag skjedde det! Og jeg som skrev om kirkebrann i går!

Dette bildet har jeg tatt meg den frihet å klippe fra Oslo Byarkiv sine sider, og jeg lover å kjøpe bildet så jeg ikke er en fæl kjeltring. På bildet har jeg merket av Vålerenga Kirke, og den lange trebygningen som altså brant. Noen blokker er under oppføring i forkant,og dette er det som har blitt Agmund Bolts vei, en del av den veien hvor det altså tok fyr i noen av leilighetene. Bygnngsmassen til høyre er Timms Reperbane, og det som ser ut som en lang lang bygning – det er nok den som brant i dag! Utrolig rart og se! Heldigvis ble det ingen personskader, selvom det var flere leiligheter som ble veldig hardt skadd!

Jaja -jeg skal aldri nevne Brann mer! Bergen er en flott by….

1 kommentar

  1. Liv Ofsdal

    Det så ganske dramatisk ut ja! Jeg måtte følge med på nettavisene – og de kom etterhvert med oppdaterte opplysninger og bilder.
    Bra at det ikke ble personskader – men likevel forferdelig å miste alt man hadde i leiligheten. Noen av de ble vel temmelig utbrent. Tenker da spesielt på uerstattelige ting som bilder og andre dokumenter. En veldig påminnelse til hvor viktig det er med sikkerhetskopi av PCen og ikke minst – få det ut av huset!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.