Meny Lukk

Nybegynnerkurs – klassebildet!

Da har jeg bestemt meg – og det blir dette bildet som kommer opp på veggen som det offentlige – NB2-2008. For en flott gjeng! Jeg håper vi får til det som kom opp som forslag – nemlig oppfølgings-kafe!!
Artig med dette bildet er de to som sitter foran, nemlig Jorunn og Silje – Jorunn er den eldste f. i 1926, den yngste Silje rundt 23 år! (godkjent av «klassen» å legge ut bildet)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.