Meny Lukk

Siste kveld på Nybegynnerkursrunde 2!

Da er det siste kveld med gjengen igjen, rart å tenke på! Det er hyggelig med disse kursene – vi blir kjent med medlemmene på en annen måte, noen har vi blitt i slekt med, men foreløpig har vel ikke kursdeltakerne blitt i slekt med hverandre. Noen er dog i slekt allerede fra før de kom (søsken og mann/kone)

Flere av kursdeltakerne kommer tidlig for å bruke biblioteket, bygdebøker og slektsbøker, og å få hjelp til slektsspørsmål. Noen kommer rett og slett for å låne internett – nettet hjemme er nede… og man må jo sjekke eposten! Dette viser at huset vårt kan brukes til flere ting på en gang.

Torill er i gang med å fortelle om det å lage slektsbok. Hun får folket til å lytte med stive ører og blanke øyne, og humre og le litt. Hva er tanken med slektsforskningen vår? Hvem skal vi lage slektsbok for? Hva vil vi ha med i slektsboken? Torill er kjempeflink!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.