Meny Lukk

Svenskeslekt på Langhus

I går var jeg på DIS-farten igjen, vi hadde samarbeidsmøte med Ski Slektshistorielag på Lanhuset på Langhus.

Jeg holdt foredrag om det å finne slekt i Sverige, og etter foredraget hjalp jeg 3-4 personer med konkret slektsoppslag. 2 av dem gikk hjem overlykkelige, da jeg fant slekta etter noen raske søk, og kunne sende det hjem til dem på epost der og da! Kjempegøy.

Jeg har enda ikke greid å venne meg til dette å holde foredrag, men en vakker dag blir det kanskje en vane….

I ettermiddag får jeg dra ned til Lakkegata og hjelpe PetterS med litt praktisk før Legacymøte, og lørdag braker det løs med Emigrantseminar. Liv Marit har sendt meg sin disposisjon, og denne ser utrolig interessant ut! Jeg gleder meg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.