Meny Lukk

DIS-Ungdom i farta – får avisoppmerksomhet!

Da er ungdommen i gang, og har fått sitt første avisoppslag!

Per-Olav og Saritha er 2 av våre ca 25 medlemmer under 25 år, som i tillegg er av de mest aktive på DIS-chat!

Avisa Nordland sin journalist, Helen Hillevi Ruud, har tatt tak i Per-Olav, som var initiativtakeren til Ungdoms- medlemskap, og hans makker i Nordland, Saritha. Disse to har satt i gang med storproduksjon av brownies og MikkeMus-vafler for å trigge slektsinteressen i Bodø-regionen! (Les artikkelen her i pdf-format.)

Vi har også et par riktig så unge slektsforskere i Oslo-regionen også, så vi skal nok få til noe her også etter hvert. Vi må bare få knabba oppskriften fra DIS-Salten først! (særlig MikkeMusvaflene høres skikkelig fristende ut).

Torill reiser til Bodø i morra for å overvære ungdomsinvasjonen på Bodø Bibliotek, og jeg gleder meg til å lese hennes rapport etterpå!

Lykke til Per-Olav og Saritha!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.