Meny Lukk

The dusty halls of wisdom – i skogen!

I dag har jeg vært på arkivbesøk, både By- og Riksarkivet. Riksarkivbygningen ligger nydelig til i skråningen opp fra t-banen ved Sognsvann.

Det var på det nærmeste totalt håpløst å få parkert i solsteika i dag, det må ha vært skikkelig stappa rundt Sognsvann! Men skal jeg si «heldigvis» så var det noen guttetasser som hadde slått seg totalt vrange, og mor ville hjem! Takk!! Da ble det plass til min lille røde, og jeg tok fornøyd med meg paragas for å ha stevnemøte med Ole og Henning i The really dusty halls of wisdom, jeg hadde nemlig fått tillatelse til å ta noen bilder i magasinet!

Jaja – dagen raste av gårde i en forferdelig fart, men jeg rakk å få ordna sveisen! Ble så fin atte!

nei – ikke noe bilde!!!

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.