Meny Lukk

Hjemmealenefest…

er en herlig ting. Jeg nyter å være sammen med min kjære – vi er så priviligert at vi kan være masse sammen, vi liker å gjøre de samme tingene – men også å gjøre forskjellige ting. Gubben liker å studere språk, jeg er glad for at han lærer meg de viktige ordene «do» – «øl» og «rødvin» – da greier jeg meg fint! Han liker også foppall – noe jeg synes er rimelig oppskrytt. Men – jeg holder selvsagt med Vålerenga i tykt og tynt uansett!!!!

Så akkurat nå er da kjære på Foppallkamp, den skulle ha gått søndag klokka 18, men istedet går den torsdag klokka 19. Typisk Vålerenga!!

Jeg valgte som vanlig hjemmealenefest, jeg DISser litt, har vært innom RoyalJunk
som serverer sakte mat for kjappe folk. Supert!! Vi har forøvrig døpt den om til Bøtta Gourmet – eller Sjørøverbua. Jeg var innom og hanka inn en passe dose Nachos med både kjøttdeig og ost, jalapenjos og digg sterk salsa. Man kan «dævve» av mindre! Og – det er godt!

Stadig dukker det opp DIS-medlemmer på vårt glade hjørne, jeg tror vi snart må starte en lokal gruppe her på Enga!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.