Meny Lukk

Nytt løv på slektstreet! Velkommen til verden, Emilie Angelica!

6. juni 2008 kom lille nurk av et grandtantebarn nr. 3 til verden! Fryd og glede for en glad gammeltante, og et slektsforskerhjerte ivrer etter å legge inn alle vitale mål og data i Legacy versjon 7 (må vite)!

Min kjære nevø Torbjørn og hans aldeles herlige Madeleine har fått ei lita jente, og denne skal selvsagt skjemmes bort etter noter (vi er jo en musikalsk familie må vite!!!)
Dette er altså nummer 3. Fra før har vi Emma og Dennis, og vi har også Benjamin, storebror til Emma, som vi fikk fiks ferdig, og er ingen dårligere grandtantegutt for det!!
Kjære Lisa og Tom, Erine og Marius, Torbjørn og Madeleine! Dere er flinke og flotte «tanteunger», og det er en fryd å følge med på hvor flinke dere er til å ta vare på neste generasjon!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.